Vad är Handelsgillet

Handelsgillet i Helsingfors r.f. har verkat sedan år 1857 och är därmed landets äldsta herrklubb. Den allmännyttiga föreningen har drygt 1 000 medlemmar och bedriver en mångfasetterad verksamhet. Till torsdagarnas Gilleaftnar kommer ofta mer än 100 gillebröder. Handelsgillet har öppet må-ti kl. 8-23, onsd.-fre kl. 8-24 samt lö. kl. 9-24. Söndagar stängt. I Gillets klubbar kan man idka flera hobbyer.

              


PÅ KOMMANDE: Bryggeribesök på Sinebrychoff  för medlemmar 1.9.2016. Anmälan tas emot fr.o.m den 2 augusti på anmälningsmodulen på Aktuellt-sidan.

 
 
   
                          

Anslagstavlan

OBS! Idag 29.8 ej tillträde till biljarden!

Idag måndagen den 29 augusti kan man tyvärr inte spela biljard eftersom golvet i Klubbrummet är nygjutet och man inte får gå på det.

Viner i september 2016

Vita, röda, bubbel och några fynd... Vinklubben har provat och betygsatt höstens viner.

Observera kansliets telefontider

Kansliet svarar på dina frågor vardagar mellan klockan 9.30 och 11.30.

Klubbrummet tillfälligt ur bruk

På grund av en vattenskada är klubbrummet tillfälligt stängt.

Bryggeribesök till Koff den 1 september 2016

Du har som Gillemedlem möjlighet att besöka Sinebrychoffs bryggeri i Kervo. Lediga platser finns!

Seminariet 2 november 2016

Strukturen för Handelsgillets, Ekonomiska Samfundets och Hankens seminarium börjar ta form. Flera tungviktare inom näringslivet har tackat ja till att medverka. Årets seminarium hålls 2.11.2016 i Hankens festsal.

Månadens viner, juni 2016

Kom ihåg att dra nytta av Vinklubbens sida och de månatliga vintipsen du hittar där.

Höstens kräftskiva - anmäl nu!

Gillets stora kräftfest med damer hålls den 25 augusti 2016 klockan 18.00 i festsalen i andra våningen. Vi tar emot anmälningar på annika@handelsgillet.fi fr.o.m. den 1 juni.

Jazzkonsert & Jambalaya 17.10.2016

Den som är snabb har chans att delta i avec-kvällen den 17 oktober med jazzkonsert på Savoy - Antti Sarpila leder orkestern och Gunhild Carling är solist - och efterföljande kvällsbit.

Ordna möten och fester hos oss

Handelsgillets lokaliteter är också ett finlandssvenskt mötescentrum. Här kan finlandssvenska föreningar avgiftsfritt hålla möten med tillgång till restaurangservice. Boka ett kabinett på telefonnumret för medlemmar: 020 7425330 eller via booking@cantinawest.net.

Bekanta dig med våra lokaliteter.

Här kan du även göra en offertförfrågan direkt till restaurang Cantina West.