Innehåll

 

 

 

Boka plats till JULLUNCHEN fr.o.m. 13.11 kl. 10.00

Innehåll

 

 

 

 

Adlercreutz 14.11.2019

 

Innehåll

 

 

 

NYTT STÄLLE

DELTAGARANTALET
ÖKATS TILL 100!

Anders Wiklöf 21.11.2019

 

 

Min makalösa karriär

21 November 2019 kl. 18.00–21.00

PGA STOR EFTERFRÅGAN ARRANGERAS GILLEAFTONEN MED ANDERS WIKLÖF OCH STAFFAN BRUUN PÅ RESTAURANG BLUE PETER PÅ DRUMSÖ DIT 100 DELTAGARE RYMS MED.


BUSSTRANSPORT FRÅN HÅLLPLATSEN UTANFÖR KIASMA AVGÅR KL. 17.30, MEDDELA OM DU INTE ÅKER MED BUSSEN. EFTER MIDDAGEN INGEN GEMENSAM TRANSPORT.

 

Boken Murarens son som utkom i september handlar om Anders Wiklöfs makalösa livsresa från arbetarpojke och värsting i Mariehamn till en av Finlands rikaste män som firar födelsedag med Bill Clinton. Intervjuad av bokens författare Staffan Bruun berättar Wiklöf om karriären från bagarlärling och bilhandlare till dagens ställning som kommerseråd och ägare till Nordens största affärskoncern med bara en ägare. Av bara farten är han också en av Nordens största konstsamlare och en stor sponsor av idrott och kultur på Åland.

Middag kl. 19 à 47,00€, betalas på plats:

Räkskagen med citronvinägrett

Oxfilé med rödvinssmör och potatisgratäng

Kaffe/te

Måltidsdrycker ingår inte.

OBS! Vi utgår från att deltagarna stannar på middagen. Om du inte stannar, vänligen skriv detta i meddelandefältet vid anmälan!

 

 

ANMÄL DIG HÄR


Plats
BUSSTRANSPORT FRÅN KIASMA
Restaurang Blue Peter, HSK, Drumsö

Arrangör
Handelsgillet i Helsingfors

Anslagstavlan

Förskjutning av tidtabellen

Saneringen av restaurang- och klubblokaliteterna i Gillefastigheten blir färdig något senare än beräknat. Orsaken är att detaljplaneringen krävde mera tid än väntat. Det här innebär att Handelsgillet befinner sig i exil hela vårterminen och att all verksamhet sker på andra ställen. Enligt den tidigare tidtabellen skulle lokaliteterna vara inflyttningsklara före slutet av mars.Läs mera »
12.09.2019 kl. 10:41

Gårdsbyggnaden blir bolag

Handelsgillets extra föreningsmöte den 5 juni beslutade enhälligt att bolagisera föreningens fastighetsverksamhet, det vill säga gårdsbyggnaden och tomten på Kaserngatan 23, vilka i sin helhet ägs av Handelsgillet. Det sker genom att grunda Ömsesidiga Fastighets Ab Gillegården. Läs mera »
06.06.2019 kl. 13:08

Möteslokaler under byggtiden

Under byggtiden är det upp till klubbledarna att boka alternativa utrymmen för klubbarnas verksamhet. Gillet tipsar om följande utrymmen:Läs mera »
22.05.2019 kl. 10:59

Beslut om byggstart

Handelsgillet har beslutat förverkliga de byggprojekt som planerats under ett par år. Beslutet fattades enhälligt vid ett extra föreningsmöte tisdagen den 21 maj. I mötet deltog 69 Gillebröder.Läs mera »
22.05.2019 kl. 10:58