Teater: I det stora landskapet

06 Februari 2020 kl. 18.00–21.00

Föreställningen I det stora landskapet ger plats åt scenkonstens mångfald: teater, dans, livemusik och sång; fantasi och verklighet; stora existentiella frågor och överraskande humor.

I föreställningen berör DuvTeatern också för första gången på teaterscenen hur det är att leva med en funktionsvariation. Livshistorier speglas i varandra och delas med publiken. 

På scenen skapas en värld som liknar sagans men vars rötter är förankrade i verkligheten. När landets kungafamilj får ett barn som inte är som andra blottas rädslor, orättvisor och maktförhållanden. Samtidigt är det början på ett hisnande äventyr - två systrars kamp för frihet och förändring, och för att få vara tillsammans.

Föreställningen är ett samarbete mellan DuvTeatern, Svenska Teatern, Resonaarigroup och Wegelius Kammarstråkar. Med föreställningen firar DuvTeatern sitt 20-årsjubileum.

Pjäsen riktar sig till vuxna och barn från 10 år

Gillet har reserverat 30 platser, alla på parkett

Pris: 40€  inkluderar ett glas skumvin alt. alkoholfri dryck samt salta bitar - mozzarellastickor och malaxlimpa med färskost och kallrökt lax - samt macarons i pausen. Servering i spegelsalen på högra sidan.

ANMÄL DIG HÄR


Plats
Svenska Teatern

Arrangör
Handelsgillet i Helsingfors