Årets Farsdagsmeny:
Förrätter:
- Rödlökssill
- Senapssill
- Kallrökt lax
- Varmrökt sik
- Kokta ägg med rom
- Viltpaté
- Rostbiff
- Kokt potatis, bröd
Varmrätter:
- Ugnslax med vitvinssås
- Grisfilé med konjak-gräddsås
- Potatis-grönsaksgratäng
- För barnen: köttbullar i gräddsås
Dessert:
- Tårta
- Konfekt
Pris: 46€ för vuxen (i priset ingår skumvin), barn under 6 år äter gratis, och 6-12 åringar äter för 1€/år.
Alla pappor får en fin farsdagsgåva. Kom ihåg att anmäla hur många pappor och hur många barn under 13 år det finns med i sällskapet. Bordsbeställning till annika@handelsgillet.fi eller tfn 09-669 798 (vardagar kl 09-14). Lunchavgiften betalas in till Gillets Nordeakonto: FI35 2401 1800 0601 12 senast den 7 november.