Klubben och verksamheten i februari

05.02.2021 kl. 11:05

Så fort de blå nyckelkorten fungerar ihop med kortavläsarna kan medlemmarna fritt komma och gå till sitt Klubbrum, iakttagande rådande covid-19-restriktioner gällande andningsskydd, säkerhetsavstånd och handhygien. I praktiken betyder det här ändå att Klubben knappast kan användas fullt ut, utan främst till kortare besök med max 10 personer i rummet samtidigt. Handelsgillets styrelse har fattat beslutet att alla rådande coronarestriktioner följs, också gällande Klubbrummet.

Verksamheten är lagd på is åtminstone fram till den 28 februari på grund av pandemin, likaså de enskilda klubbarnas verksamhet. Tyvärr verkar det inte heller sannolikt att verksamheten kan tas upp i mars, men tiden får utvisa hurdan situationen är då. Följ med uppdateringarna här, vi informerar fortlöpande om alla nya beslut på denna webbsida.

Restaurangen GILLET som verkar i bottenvåningen och på den med glastak belagda innergården erbjuder från och med 2.2.2021 splitternya och trevliga restaurangutrymmen, god mat och dryck. Till och med ett eget ölmärke har lanserats - GILLET lager!

För intresserade medlemmar ordnas från och med nästa vecka rundturer i den totalsanerade gårdsbyggnaden, välkommen med! Man anmäler sig via en anmälningsmodul som aktiveras måndag 8.2 under Program. Maxantal deltagare per gång är tio.

Uppdatering 8.2: På grund av pågående tekniska eftergranskningar skjuts rundvandringarna upp - inga rundvandringar vecka 6.

Festsalen efter renoveringen

Bokhyllan i det eleganta men samtidigt ombonade Klubbrummet