Vårresa till Irland

13.05.2024 kl. 08.15 – 15.05.2024 kl. 23.00

Kom med på vårresa! Priset är 1365 € per person i dubbelrum och 1575 € i enkelrum.

Anmäl dig här

Vi flyger med Finnair, har bekväma flygtider, intressant reseprogram, bor på ett fint boutiquehotell i centrala Dublin och åker till våra utfärdsmål med egen buss. Utöver lokalguide finns också Handelsgillets reseledare med hela tiden.


Iveagh Garden hotell

I programmet ingår en stadsrundtur i Dublin samt besök på Trinity College och förstås på Irish Whiskey Museum. Vi åker också ut från stan mot Glendalough för att uppleva underbar irländsk natur och ser då också vackra bergssjöar och på tillbakavägen Powerscourt Gardens som sägs erbjuda bland de vackraste trädgårdarna på ön.

På tredje dagen har vi ännu fullt program med besök i Malahide och fiskebyn Howth innan vi tar kvällsflyget hem.

Luncherna och middagarna är alla denna gång gemensamma eftersom tidigare resor visat att 'egen tid' inte är lika populärt som tid tillsammans med de trevliga reskamraterna!

Till resans pris tillkommer alltså endast måltidsdryckerna och påminner alltid om att man själv bör teckna reseförsäkring för både resenär och resgods.

Gruppstorleken kan vara 20 (max 40) personer, varmt välkommen med på resa! Anmäla sig kan man alltså fr.o.m. den 13 februari.

Det kompletta reseprogrammet som pdf här


 


Arrangör
Handelsgillet i Helsingfors